این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

> >

نخستین مجمع عمومی دانش‌آموختگان دانشگاه اراک برگزار می‌شود

رئیس هیات موسس انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه اراک از برگزاری نخستین مجمع عمومی دانش‌آموختگان دانشگاه اراک در پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر عبدالعلی ذوالانواری در نشست خبری نخستین مجمع عمومی دانش‌آموختگان دانشگاه اراک با اعلام این خبر که نخستین مجمع عمومی انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه اراک 31 تیرماه 95 در این دانشگاه برگزار خواهد شد، گفت: این انجمن فعالیت خود را از سال گذشته آغاز کرده است.

وی افزود: بیش از 50 هزار دانش آموخته در کمتر از نیم قرن از تاسیس دانشگاه اراک در مقاطع مختلف تحصیلی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده و مدارج بالای علمی را پیموده‌اند.

...

نخستین مجمع عمومی دانش‌آموختگان دانشگاه اراک برگزار می‌شود

ذوالانواری ادامه داد: فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در حال حاضر در بخش‌های مختلف کشور اعم از مسئولیت در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری تا فرماندهی کل قوا و عضویت در شورای عالی امنیت ملی، صدا و سیما، مجلس شورای اسلامی و مقامات مختلف دولت‌های مختلف در داخل و خارج کشور مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: این افتخارات نشان از این دارد که این دانشگاه در پیشبرد اهداف نظام نقش‌آفرین بوده و دانش آموختگان آن در پیشبرد اهداف انقلاب بسیار تاثیرگذار بوده‌اند.

رئیس هیات موسس انجمن دانش آموختگان دانشگاه اراک تصریح کرد: دانشگاهیان دانشگاه اراک همواره در دستیابی به اهداف انقلاب نقش بسزایی داشته اند. تمامی راهپیمایی‌های قبل از انقلاب یا به این دانشگاه ختم و یا از این دانشگاه آغاز شده است، همچنین این دانشگاه محلی برای فعالیت‌های فرهنگی و مبارزه با رژیم ستمشاهی بود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز در شکل گیری سپاه پاسداران و جهاد سازندگی و دیگر نهادها در سطوح مختلف نقش آفرین بوده است.

ذوالانواری افزود: از حدود یک سال گذشته جمعی از دلسوزان دانشگاه بر آن شدند تا با راه‌اندازی یک انجمن غیرانتفاعی و غیرسیاسی دانش آموختگان دانشگاه اراک را گرد هم آورند.

وی اظهار کرد: در اولین مجمع دانش آموختگان که در 31 تیرماه برگزار می‌شود، اساسنامه پیشنهادی انجمن به رای مجمع گذاشته شده و به تصویب نهایی خواهد رسید. علاوه بر این، انتخابات شورای انجمن برگزار و در نهایت کارگروهی جهت بهره‌مندی از تجارب و توانمندی‌های دانش آموختگان برای ارائه خدمات علمی، فرهنگی، پژوهشی، رفاهی و ورزشی برای اعضای انجمن دیده خواهد شد.

ذوالانواری بیان کرد: اساسنامه و انجمن مذکور دارای ارکانی است که مجمع عمومی رکن اصلی آنرا تشکیل می‌دهد، شورای عالی انجمن و هیات مدیره اجرایی و هیات بازرسان و کمیته‌های تخصصی رده‌های بعدی این انجمن هستند. کارگروه‌هایی که تشکیل می‌شوند در راستای اشتغال و کارآفرینی، فعالیت‌های فرهنگی، مسائل رفاهی، ورزشی و ...دانش آموختگان فعالیت می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به انواع عضویت در انجمن، گفت: انجمن مذکور دارای سه نوع عضو اصلی، وابسته و افتخاری است؛ عضو اصلی شامل دانش آموختگان دانشگاه اراک است، عضو وابسته شامل دانشجویان مهمان یا کسانی که بخشی از تحصیلات خود را در اینجا سپری کرده‌اند و اعضای افتخاری نیز کسانی هستند که برای این دانشگاه خدمت‌رسانی کرده‌اند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مرکزی افزود: بهار امسال وبگاه انجمن دانش آموختگان دانشگاه اراک در قسمتی از سایت دانشگاه اراک بارگذاری شده و علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام، مشاهده تصاویر، آشنایی با اساسنامه و... به این سایت مراجعه کنند.

وی اظهار کرد:‌ این انجمن یک نهاد غیردولتی بوده و وابسته به هیچ حزب و جناحی نیست و دفتر انجمن نیز در حال حاضر در دانشگاه اراک مستقر است.

ذوالانواری گفت: تاکنون 300 نفر جهت شرکت در نخستین مجمع ثبت‌نام کرده‌اند و پیش بینی می‌شود تا روز چهارشنبه حدود 600 نفر در سایت مذکور ثبت‌نام به عمل آورند.

ایسنا منطقه مرکزی
خبرنگار: 10140

لینک خبر:

بازگشت1395/04/28
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !